CONFINAMENT

Esperem que estigueu bé de salut, nosaltres estem confinats, tele-treballant i tirant endavant noves activitats, nou catàleg i nova web.
La qual tenim l’alegria de presentar-vos.

Encara hi falten activitats, de vegades les negociacions amb les companyies s’endarrereixen més del que voldriem, però considerem que ja és l’hora de que pogueu disposar d’aquesta eina de treball per a les vostres programacions.

Com podeu veure, no hem perdut el temps durant aquest confinament. A banda d’aquesta feina, podríem dir-ne online, no hem perdut el contacte amb la realitat de fora, participant en totes les iniciatives solidàries a nivell local i comarcal que estan al nostre abast , com el suport a persones grans i/o malaltes i aillades, compra a domicili de medicaments i menjar, transport de tela per fer bates i mascaretes per l’Hospital Sant Joan de
Déu, reubicació de persones immigrades que vivien masificades en pisos-patera, ajut en botigues del Banc d’aliments, etc.
Fins i tot hem tingut algun cas d’ajuda directe a víctimes d’abusos sexuals.

Potser calia baixar de l’escenari i anar a la trinxera, mai se sap…

També ens estem implicant en una xarxa de recaptació de fons per abastir d’aliments a persones amb molt pocs ingressos o directament sense cap tipus d’ajudes.

Sembla ser que el confinament ens està donant més feina de la que pensàvem 🙂

En relació a les activitats que teniem pactades i que han estat temporalment suspeses per l’estat d’alarma decretat pel Gobierno, voldriem fer-vos un parell de reflexions:
– Es molt possible i més que probable que el sector cultural (i les activitats escèniques encara més, ja que requereixen de reunions de persones a on és molt difícil garantir les mesures de seguretat) siguem els últims en recuperar la normalitat en la nostra feina.
– En el nostre cas, hi ha l’agravant de què ens dediquem majorment a la sensibilització, no fem espectacles d’entreteniment pur i dur, que potser tindrien més sortida una vegada arribada aquesta normalitat tant desitjada.

Es per tot això que us volem demanar que programeu activitats de cara a l’estiu, festes majors, etc., quan abans pogueu, ja que el fet de perdre aquests ingressos ens fa estar en una situació de tresoreria gairebé al límit.
La veritat és que ens farieu un favor molt gran.

Gràcies anticipades!
Rep una forta abraçada i el nostre suport i alè en aquests moments tan complicats.

Tot l’equip d’Espectacles Xavi Demelo

PD: D’aqui un parell de setmanes comencarem la campanya de vendes de cara a l’estiu.