Carrer de Sant Cugat, 1, 1B, Rubí, Barcelona
+34 626 45 19 20
info@xavidemelo.com

SOBRE MÍ

Espectacles de Sensibilització Social i Solidaria

Des de l’any 1999 ens dediquem a la narració oral i a la creació d’espectacles de sensibilització. Hem tocat temes com la integració, la diversitat, les desigualtats de gènere, el medi ambient, els hàbits alimentaris, la pau, els drets humans, l’abús i els maltractaments sexuals i de gènere, la lluita contra l’abandonament dels animals, la llibertat d’expressió, l’explotació laboral en el Tercer Món i un llarg etcètera de temàtiques de caràcter social i solidari.

Una de les nostres línies de treball més potents són les activitats que denuncien les desigualtats de gènere i la violència masclista.

Les activitats i espectacles del nostre dossier de gènere són subvencionades per el «Pacto de Estado contra la Violencia de Género», o sigui gratuïtes, pels ajuntaments que ens ho demanin. Us el podeu descarregar fent clic a la imatge més avall.

Qualsevol demanda d’activitat pels mesos de NOVEMBRE (el 25 día Internacional contra la Violència de gènere) i el 8 de MARÇ (Dona Treballadora), si us plau reserveu ja perquè després no donem l’abast.

Em podeu trucar (millor en horari de matí) al 626 451 920.

Encara que la manera més ràpida es contestar aquest correu info@xavidemelo.comperquè sovint estic conduïnt, o reunit, però el correu el despatxo diàriament, màxim 24h.

Una abraçada!

Xavi Demelo

…………………………………………………………………………………………..

Desde el año 1999 nos dedicamos a la narración oral y a la creación de espectáculos de sensibilización. Hemos tocado temas como la integración, la diversidad, las desigualdades de género, el medio ambiente, los hábitos alimentarios, la paz, los derechos humanos, el abuso y los maltratos sexuales y de género, la lucha contra el abandono de los animales, la libertad de expresión, la explotación laboral en el Tercer Mundo y un largo etcétera de temáticas de carácter social y solidario.

Una de nuestras líneas de trabajo más potentes son las actividades que denuncian las desigualdades de género y la violencia machista.

Las actividades y espectáculos de nuestro dossier de género son subvencionadas por el «Pacto de Estado contra la Violencia de Género», o sea gratuitas, para los ayuntamientos que nos lo pidan. Os lo podéis descargar haciendo clic a la imagen más abajo.

Cualquier demanda de actividad para los meses de NOVIEMBRE (el 25 día Internacional contra la Violencia de género) y el 8 de MARZO (Mujer Trabajadora), por favor reservar ya porque después no damos a basto.

Me podéis llamar (mejor en horario de mañana) al 626 451 920.

Aunque la manera más rápida es escribiendo a este correo info@xavidemelo.com, porque a menudo estoy conduciendo, o reunido, pero el correo lo despacho diariamente, máximo 24h.

Un abrazo!

Xavi Demelo