Animació & Espectacles

Animació i espectacles per a particulars,
empreses, associaciones i d’altres col.lectius.

Propostes

Com que, degut a l’actual situació, sabem que teniu moltes ganes d’ajuntar-vos i gaudir plegats amb els vostres entorns familiars, d’amics, socials i de feina, us hem preparat una sèrie de propostes que intentarem adaptar a les vostres necessitats, per tal de què gaudiu de jornades inoblidables.

Nosaltres també tenim moltes ganes de compartir amb vosaltres!!!!

També volem dir-vos que comptem amb un indret molt especial, a on es menja força bé i la direcció es prou oberta i creativa per col·laborar al màxim en la vostra animació i/o festa. Es el restaurant Panxa del Bou, un fantàstic indret molt ben comunicat situat a mig camí entre Rubí i Terrassa, en el terme municipal d’Ullastrell.

Podeu contactar-hi directament AQUÍ o fer-ho a través nostre.

Animació infantil

Jocs, balls, globus, cançons, i tot allò que fa divertir la mainada i l’entreté. Possibilitat d’adaptació a les edats dels infants, la durada. Ideal per a aniversaris, comunions etc. 

Animació

Personatges coneguts tipus Disney, Marvel, etc., amb balls, fotos amb els nens, etc. 

Tallers de maquillatge

Tallers de maquillatge de fantasia, globus, estels, chapes, tatus, purpurina, materials reciclats, etc.

Magia

Shows de màgia infantil amb animació.

Shows de pallassos

Pallasos de tot tipus, tambè titelles, malabars, batucades, etc.

Contes

Contes amb valors. Es poden combinar amb maquillatge, il·lustració, música en directe (pianista o guitarrista), etc.

Monitors

Monitors i/o personatges per a entretenir a nenes i nens, tant a la taula com després de menjar.

Party

Mini disco, Disco-mòbil, Holy Party, inflables secs i d’aigua, Festa de l’espuma, etc.

Musicals

Musicals amb diferents temàtiques, Canta-jocs, etc.

Personatges estacionals

Personatges estacionals. Com el Pare Noel, els Reis Mags, la Castanyera, Halloween, etc.

el dia de noces

Noces personalitzades, amb oficiant fals de la cerimònia (capellà, jutge de pau, batlle, etc.), inclou preparació prèvia, monòleg personalitzat i la possibilitat d’infiltrar un personatge entre el públic. Activitat ideal també per a bodes de plata i or, aniversaris importants, etc.

Podeu veure fotografies en aquest enllaç.

el pla perfecte – preparació

Aquesta diada de noces tan especial comença (per anar bé de temps*) com a mínim un mes abans, quan es contracta aquesta animació tan elaborada. Els futurs nuvis es reuneixen amb en Xavi Demelo, escriptor humorístic i showman, i li expliquen la seva “vida i miracles”; això vol dir com es varen conèixer, com ha estat la seva trajectòria com a parella, les petites peculiaritats i misèries de cadascuna (tampoc no cal desvetllar allò que no es vulgui que sigui del domini públic). En resumir, en Xavi recull tot allò del que se’n pugui “treure suc” i elabora un monòleg personalitzat molt divertit basat en la entrevista.

ARRIBAT EL DIA – RES POT SORTIR MALAMENT….

El dia assenyalat, un capellà que, sospitosament, s’assembla força al nostre gerent (En XD, oh casualitat!) es presentarà en el restaurant o lloc on es vol fer la cerimònia una estoneta abans de que arribin els nuvis i s’encarregarà “d’animar una mica el cotarro”, preparant i “escalfant” als convidats i fent que participin en la rebuda dels protagonistes de la jornada. 

Una vegada hagin arribat aquests, es procedirà a llegir el monòleg i, finalment, “casarem” als protagonistes.

un tastet

– Ells s’ho han buscat. Nosaltres declinem tota la responsabilitat.
– Si, hi ha més coses, però no les desvetllarem aquí… De fet, no les sabran ni els nuvis.

Es lleig, sí, però divertit. I funciona, fa molts anys que ho fem

Truqueu-nos sense compromís!!!

I, si us plau, compartiu aquesta informació si teniu parelles amigues boges que volen formalitzar el seu compromís.

Ah! Se m’oblidava: Hi ha descompte futur en una hipotètica cerimònia de
divorci!!!!

PD: No fa gaire, en un restaurant de Terrassa, un senyor de 70 anys ens va dir, textualment: “Mira que he anat a bodes a la meva vida, però mai havia estat en cap tan divertida com aquesta”.*

Altres Espectacles personalitzats

Llibre personalitzat, escrit amb molt d’humor i basat en la vida o vides de les protagonistes. Un regal de molt nivell i que es recordarà sempre. Possibilitat de combinar-lo amb la opció anterior. Podeu veure més informació AQUÍ.
Banda sonora de la teva vida. Monòleg personalitzat combinat amb cançons interpretades en directe de l’any que vas néixer, quan vas conèixer a la teva parella, etc. Un recorregut musical i alhora tendre i humorístic sobre la vida i trajectòria dels homenatjats. Opció de combinar-ho amb projeccions de fotos, vídeos de felicitació, etc.  I també amb personatges infiltrats. 
Comiats de solter i/o soltera. Personatges molt divertits que adaptarem a les vostres necessitats. Cambrers falsos, terapeutes i xamans “sanadors”, ex-núvies embarassades, la “niña del Exorcista” (brutal), poesia eròtica-humorística, ballarines “suplents” d’strip-tease, etc. El que no se’ns hagi acudit a nosaltres fins ara, potser se’ns acudirà quan parlem amb tu!!

Risoteràpia. I quina cosa millor per riure que provocar-lo amb una bona sessió de risoteràpia? I si a sobre podem posar un personatge infiltrat entre els assistents, ja serà la bomba!!! Ideal també per a comiats de solter/a.

Sopars i/o dinars d’empresa. Dissenyem un espectacle amb personatges basat en la idiosincràsia del col·lectiu en qüestió, cercant els llocs comuns i les anècdotes en el lloc de treball, per tal que totes s’hi puguin sentir identificades, des que entren al restaurant fins que fan les postres i el cafè. Aquestes activitats milloren la imatge de la empresa davant dels treballadors i contribueixen a millorar l’esperit d’equip d’aquests.

Espectacles per a adults. D’una hora de durada, per gaudir-los mentre prenem cafè i fem la sobretaula. Contes i poesia humorística per a adults, músics per a amenitzar el sopar, cantautor@s, concert humorístic i rocker, concert-clown, duets de rumba, tango, pop-rock, bossa nova, cançó protesta, etc. Si no ho tenim ho busquem, i si no t’ho fem a mida! 

Festes per a singles. Sopars amb animació, jocs i dinàmiques de grup per tal de facilitar l’establiment de vincles entre els assistents.

Parlem-ne?

de ben segur tenim una proposta que encaixa!