Espectacles

fes click per veure el video de presentació

La finalitat d’aquest projecte

Espectacles Xavi Demelo, fill del projecte Lapsus Espectacles, creat al 1999, és un col·lectiu format per persones vinculades a organitzacions humanitàries i actors, directors, escenògrafs, cantants, músics, poetes, ballarins, narradors i altres especialitats dins el món de l’espectacle, units per uns objectius comuns. Aquests objectius eren i continuen sent apropar, mitjançant espectacles, narracions, documentals, tallers, concerts, etc.- sempre en format lúdic- missatges de solidaritat, diversitat, integració, convivència, respecte, ajuda a les minories marginades, etc.; al públic en general i en particular als nens, adolescents i d’altres col·lectius susceptibles i especialment necessitats d’aquests missatges.
També ens vam proposar, modestament, qüestionar a la nostra producció l’ètica dels procediments i actituds de la societat actual, subratllant especialment temes com l’ecologia, el consumisme, la manipulació mediàtica, la globalització, les desigualtats socials i de gènere, les violències masclistes, etc.

Per donar respostes en forma de propostes artístiques a totes aquestes inquietuds, vàrem decidir actuar com a  viver de projectes de nous creadors, ajudant-los en la producció, difusió i comercialització d’aquests projectes, sempre que estiguessin posicionats en la línia “ideològica”, anteriorment esmentada per tal de fer arribar el producte del nostre treball i el dels nostres col·laboradors al màxim nombre de persones possible, dintre dels circuits ja existents i fins i tot fora d’ells, buscant noves formes i espais d’interacció amb l’espectador. Podríem citar aquí com a recursos la flexibilitat, la rapidesa i versatilitat alhora de crear propostes, la capacitat de treballar amb “l’aquí i ara” i, és clar, el sentit del missatge a transmetre.

Un altre de les finalitats d’Espectacles Xavi Demelo es organitzar mostres, festivals i tot tipus  d’actes públics per tal de promoure els valors esmentats. També programar diferents espais i oferir serveis de gestió cultural dins dels paràmetres ja explicats.

En aquesta segona etapa nostra ens hem vist abocats a realitzar cada vegada més propostes amb les temàtiques d’igualtat i llibertat de gènere, violències masclistes, LGTBI, ciberassetjament, etc.

I, és clar, va arribar la pandèmia. Això ens ha fet anar de corcoll, ja us ho podeu imaginar. Però ens hem reinventat, al menys temporalment, i ara oferim algunes de les nostres produccions filmades, editades i personalitzades, per tal de que els nostres clients puguin oferir-los també als seus usuaris, via streaming per xarxes socials o youtube, penjar-lo a la seva web, etc. Podeu veure més informació AQUÍ.

Rebeu una forta abraçada i el nostre agraïment més profund. Sense vosaltres tot això no seria possible. I un món millor és possible.

Espectacles infantils

Parlem-ne?

de ben segur tenim una proposta que t’encaixa!